Tuńczyk w oliwie z oliwek Auriga Castiglione Nino Castiglione 0,24 kg
Składniki: tuńczyk żółtopłetwy (Thunnus albacares), oliwa z oliwek, sól morska.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod warstwą oliwy i spożyć w ciągu 2 dni.
Wyprodukowano w : Sycylia - Włochy
Waga: 240 g
Tuńczyk w oliwie Sycylia Auriga Castiglione 240 g
Castiglione: Sycylia, kraina połowów tuńczyka... to tutaj, w 1933 roku, zaczyna się nasza historia, tutaj zbudowaliśmy nasze doświadczenie w połowach i przetwórstwie tuńczyka. Dziś to doświadczenie jest w całości w Auriga, tuńczyku żółtopłetwym najwyższej jakości pochodzenia oceanicznego, który jest produkowany w całości na Sycylii. Nasz proces przetwórstwa rozpoczyna się od całego tuńczyka, filetowaniu i porcjowaniu, a kończy na jego dojrzewaniu i puszkowaniu.